Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biomedicinsk analytiker

Avdelningen för onkologi bedriver forskning som spänner över ett brett fält från bl a experimentell molekylär tumör- och strålbiologi till klinisk och epidemiologisk forskning på de stora tumörgrupperna prostatacancer, bröstcancer, gynekologisk cancer och huvud-halscancer.

Placeringen för anställningen är i TAT-gruppen (www.tat.gu.se) som är en multidisciplinär forskargrupp vid avdelningen. Forskningen fokuserar på äggstockscancer och går ut på att binda Astat-atomer till målsökande äggviteämnen (antikroppar) som injiceras i bukhålan – där de uppsöker och förgör de mikroskopiskt små tumörrester som finns kvar efter kirurgi och cellgiftsbehandling. De alfapartiklar som utsänds när Astat sönderfaller har så kort räckvidd att praktiskt taget bara tumörcellerna drabbas.

Arbetsuppgifter

I första hand utförande av in-vivo försök med radionuklidmärkta substanser. Detta innefattar även nattarbete. Även laboratoriearbete med cellodlingar förväntas utföras.

Kvalifikationer

För anställningen krävs utbildning som Biomedicinsk analytiker eller likvärdig utbildning. Vidare krävs godkänd kurs i Försöksdjurskunskap och godkänd kurs för hantering av hantering av radioaktiva substanser (ffa alfastrålande radionuklider).

För anställningen krävs lång praktisk erfarenhet av in vivo-försök som inkluderar injektioner med radioaktiva substanser (ffa alfa-strålande nuklider). Arbetet ställer höga krav på egen drivkraft, självständighet och noggrannhet, och stor vikt fästs vid personliga egenskaper som initiativ- och samarbetsförmåga.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader med en omfattning på 20 % med placering tills vidare vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för onkologi. Tillträde snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Per Karlsson, avdelningschef på mail per.karlsson@oncology.gu.se eller Per Albertsson, docent på mail per.albertsson@oncology.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?