LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fem avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, patologi och genetik, klinisk kemi och transfusionsmedicin, samt medicinsk kemi och cellbiologi. För närvarande har institutionen cirka 350 medarbetare och cirka 290 Mkr i omsättning.

Undervisning och examination för kurser inom läkar-, apotekar samt BMA-programmen vid Sahlgrenska Akademien särskilt grundläggande intermediärmetabolism. Sammanställning och komplettering av utbildningsmaterial för motsvarande kurser framförallt avseende biokemiska aspekter på grundläggande intermediärmetabolism.

Hög akademisk kompetens inom biokemi dokumenterat som doktorsexamen med docentkompetens. Gedigen erfarenhet av undervisning och examination inom medicinsk och fysiologisk kemi samt biokemi särskilt avseende grundläggande intermediärmetabolism. Mycket bra kunskaper i svenska krävs.

Anställningen är deltid 40% och tidsbegränsad på 6 månader med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor Per Elias. Telefon +46 31 786 3486. E-post per.elias@medkem.gu.se

Ansökan ska innehålla kopia på bevis för doktorsexamen.